1 haftada 4,5 kaçak içki ele geçti

İstanbul'da sahte rakı nedeniyle 19 kişinin hayatını kaybettiği bu günlerde, Çorlu'da geçen hafta polisin yaptığı iki ayrı operasyonda 2 ton 500 litre kaçak içki ele geçirilmişti. Polis dün Çorlu'

GÜNDEM 6.11.2015 16:02:00 0
1 haftada 4,5 kaçak içki ele geçti

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Türkgücü Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde kaçak içki imal edildiği ihbarı aldı.
Bunun üzerine mahkeme kararıyla çiftliğe baskın yapan KOM ekipleri, satışa hazır 5 litrelik şişelere doldurulmuş kaçak içki ele geçirdi.

Çiftlikte yapılan detaylı aramada ise 2 ton kaçak içki daha bulundu. Ele geçirilen kaçak içkiler imha edilmek üzere Çorlu Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili olarak çiftlik sahibi S.M., ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Çorlu'da son bir hafta içinde 2 ayrı evin biri bodrum katında diğeri de tavan arası imalıtı olmak üzere 2 evde de yaklaşık 2 ton 500 litre kaçak içki daha ele geçirilmişti. Polisin kaçak içkilerle ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.