Evi imalathaneye çevirmişler

İstanbul'da sahte rakı nedeniyle 19 kişinin hayatını kaybettiği bu günlerde, Çorlu'da polis, merdiven altı tabir edilen bir apartmanın bodrum katında 1 ton 200 litre kaçak içki ele geçirdi. Evin sahibi baba ve o

GÜNDEM 3.11.2015 14:08:00 0
Evi imalathaneye çevirmişler

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Şeyhsinan Mahallesinde R.D. ve oğlu D.D.’nin oturdukları apartmandaki bodrum katında kaçak içki üretimi yaptığı ihbarı aldı. Bunun üzerine mahkeme kararıyla harekete geçen KOM ekipleri adrese baskın yaptı. Yapılan incelemede bodrumunun sahte içki imalathanesi olarak kullanıldığı ve bidonlara konmuş 1 ton 200 litre ile 50 şişe kaçak içki ele geçirdi. Şişelerde inceleme yapan polis ekipleri, şüphelilerin soy isimlerine özel etiket yaptırarak içki şişelerinin üzerine yapıştırdıkları belirledi.

ÖZEL DÜZENEK ÇIKTI

Baba ve oğlunun oturduğu evin çatı katında ise içki yapımında kullanılan özel düzenek ile çok sayıda içki şişesi ele geçirildi. Bahçedeki kömürlükte ise  bidonların içinde beklemeye alınmış kaçak içki ele geçirildi. Sahte içki, imha edilmek üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma sürüyor.