Erdoğan'dan Davutoğlu'na twitter üzerinden kutlama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, twitter hesabı üzerinden Başbakan Davutoğlu'nu kutladı. Davutoğlu da Erdoğan'a yanıt verdi.

GÜNDEM 2.11.2015 13:02:00 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, twitter hesabı üzerinden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kutladı. Erdoğan, twittter'dan yazdığı mesajda, 1 Kasım seçimlerine katılan tüm partilerimizi ve oylarıyla milli iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Tek başına iktidar olan AK Parti'yi, Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu kardeşimi kutluyorum. Sandıkta ortaya koyduğu irade ile Türkiye'nin geleceğine, 2023 hedeflerine sahip çıkan milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

DAVUTOĞLU'NDAN DA ERDOĞAN'A TWEET
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kendisini sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Davutoğlu, Erdoğan'a Twitter'dan yanıt vererek "Sayın Cumhurbaşkanım sizden aldığımız bu kutlu davayı daha ileriye taşımaya kararlıyız. 1 Kasım demokrasi zaferi hayırlı olsun" dedi.