AK Parti zafer sarhoşu

1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti'de yüzler gülüyor. AK Parti'nin tek başına iktidar olması ve 2 olan vekil sayısını 3'e çıkarması mutluluğunu yaşayan binlerce AK Partili sokaklara dökÃ?

GÜNDEM 2.11.2015 12:50:00 0
AK Parti zafer sarhoşu

Belediye Meydanı’ndaki kutlamalara AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanlarından Sait Yazı, Alaettin Demirbağ ve Reşat Bahar ile çok sayıda partili katıldı. Burada partililere hitap eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Çerkezköy’de elde edilen başarı sadece İlçe Teşkilatı’nın değil tüm partililerimizin başarısıdır. Bu sonuçların elde edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Her zaman söylediğimiz gibi. Onlar konuşur AK Parti yapar” ifadelerini kullandı. AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yolundan ilerleyeceklerini sözlerine ekleyen Öğe, “İnşallah bir dahaki seçimlerde de Çerkezköy Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikeceğiz” dedi.

ZAFER MİLLETİNDİR
Milletvekili seçilemeyen ancak partilileri yalnız bırakmayan AK Parti Tekirdağ 5. sıra Milletvekili adayı Ömer Karadeniz, “AK Parti milletin partisidir. Bu zafer de milletin zaferidir. Hayırlı olsun. Seçimlerden önce birilerinin bu ülke için, AK Parti’yi yıkmak için çeşitli planları vardı. Onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Allah’ın hesabı bütün hesapların üzerindedir. Biz kimseyi rencide etmeyeceğiz. AK Parti Türkiye’nin partisidir. CHP’li kardeşlerimizin de MHP’li kardeşlerimizin de HDP’li kardeşlerimizin de oylarına talibiz” dedi ve seçim zaferinin tüm ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise şunları söyledi: “İnşallah şımarmadan, şaşırmadan yolumuza devam edeceğiz. Kazanan Türkiye oldu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Partililerin büyük ilgi gösterdiği Ayşe Doğan, kendisini tebrik için gelen yaşlı bir kadın ile uzun uzun kucaklaştı. Konuşmaların ardından binlerce partili Atatürk Caddesi boyunca yürüdü. Cefa Sokak üzerinden Öztrak Caddesi’ne geçen partililerin yürüyüşü İlçe Teşkilatı önünde sona erdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ