Uykuda gelen ölüm

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi'ne bağlı Gemici köyünde traktör römorkunda uyuya kalan 26 yaşındaki Mustafa Pançalı, üzerine dökülen tonlarca çeltiğin altında kalıp havasızlıkt

GÜNDEM 1.11.2015 16:21:00 0
Uykuda gelen ölüm

Uzunköprü İlçesi’ne bağlı Gemici köyünde oturan Kırklareli Üniversitesi Otomotiv Teknolojisi bölümü mezunu Mustafa Pançalı, iddialara göre köydeki çeltik tarlası yanında duran traktör römorkunun içinde uyuya kaldı. Biçerdöver kullanan K.T., tarladan hasat edilen tonlarca çeltiği traktöre boşalttı. Bu sırada uykuda olan Mustafa Pançalı bir süre sonra üzerine dökülen çeltiklerin arasında havasızlıktan hayatını kaybetti.

KAYIP BAŞVURUSU YAPTILAR

Geçen 28 Ekim gecesi eve gelmediği için şüphelenen ailesi Jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Köy çevresinde arama yapan ailesinin çabaları sonuçsuz kaldı. Jandarma ekipleri de kayıp ihbarı üzerine köy ve çevresinde arama yapmasına rağmen bir ize rastlanmadı. K.T., çeltikleri kurutmak için traktör römorkunu boşalttığı sırada Pançalı’nın cesedini buldu.
SERBEST KALDI
İhbar üzerine gelen jandarma ekiplerince  K.T.,  ‘taksirle öldürme’ suçundan gözaltına alındı. Jandarma’da işlemlerinin ardından adliyeye sevk edile  K.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Pançalı ise İstanbul Adli tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından köyünde gözyaşlarıyla toprağa verildi.