Birlikte incelediler

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, birlikte Atatürk Bulvarı üzerinde yapımına devam edilen asfalt serim çalışma

GÜNDEM 30.10.2015 16:25:00 0
Birlikte incelediler

Vatandaşların Atatürk Bulvarı'nda uzun yıllardır çektiği yol sıkıntısını gidermek ve Malkaralılara söz verdikleri gibi Malkara'yı yaşanabilir bir ilçe yapmak için aralıksız, yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını belirten Mlakara Belediye Başkan Ulaş Yurdakul, "Artık Malkara çok hızlı ve sürekli bir gelişim içerisinde olan bir yerleşim yeri. Malkara, değişim ve yenilenmeyle kendini geleceğe taşıyor.

Biz ‘İşimiz, Gücümüz Malkara' diyerek yola çıkmıştık ve bu slogan ile çizdiğimiz rotada ilerlemeye, hemşerilerimiz için hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu amaca yönelik olarak gerek Atatürk Bulvarı'nda gerekse diğer yollarda çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Belediyemizin rutin hizmetlerinin dışında gerek mesai saatleri içinde gerekse mesai kavramı gözetmeden hafta sonları da dâhil olmak üzere çalışmaları yerinde izliyor, inceleyip kontrol etmeye gayret gösteriyoruz. İşimiz, Gücümüz Malkara diyerek tüm ekibimizle, yapmış olduğumuz her çalışmayı çeşitli safhalarında yerinde görüp inceliyor, bilgiler alıyor ve denetliyoruz. Asfalt serim çalışmalarında şuan Malkara otogarı ile Malkara girişi arasında bölge yapılmakta. Çok kısa bir sürede Atatürk Bulvarı üzerindeki çalışmalarımızı tamamlayıp hizmete sunmak için çaba sarf ediyoruz” dedi.