Denize düşen vinç operatörü bulunamadı

Marmaraereğlisi'nde güvenlik kamerası kayıtlarına göre gece saatlerinde iskeleye doğru yürüdükten sonra gözden kaybolan ve denize düştüğü tahmin edilen 48 yaşındaki Nuri Bektaş'a ulaşılamadÄ?

GÜNDEM 30.10.2015 14:06:00 0
Denize düşen vinç operatörü bulunamadı

Marmaraereğlisi'nde özel bir şirkete ait limanın iskelesinden yürüyen ve bir daha kendisinden haber alınamayan liman çalışanı Nuri Bektaş'ı bulmak için denizde başlatılan arama çalışmaları sürüyor.İddiaya göre, limanda vinç operatörü olarak çalışan eve gelmemesi üzerine eşinin haber vermesi ile kaybolduğu anlaşılan Nuri Bektaş ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, limanın güvenlik kameralarından Bektaş’ın gece saat 03:00 sıralarında iskeleye doğru yürüdükten sonra gözden kaybolduğu belirlendi.

DALGIÇLAR ARAMA YAPIYOR

Denize düştüğü tahmin edilen  Bektaş'ı aramak için Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri ve AFAD ekipleri tarafından denizde arama çalışması başlatıldı. 2 gündür denizde süren aramalar sonuç vermedi. Ekipler Bektaş’ın denize düştükten sonra sürüklenmiş olabileceğini belirttiler.