Kültürspor liderlik koltuğuna oturdu

10 Ekim günü Ankara Tren Garı'nda meydana gelen korkunç patlama nedeniyle ertelenen Tekirdağ süper Amatör Lig maçları önceki gün oynandı. 3'üncü haftası geride kalan ligde, 3'te 3 yapan Ã?

SPOR 30.10.2015 12:58:00 0
Kültürspor liderlik koltuğuna oturdu

Erteleme maçlarında 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, puanını 7’ye çıkaran 1911 Çerkezköyspor puan tablosunda 3’üncü sıraya geriledi. Muratlı Belediyespor ise 4 puanla 5’inci sırada yer aldı.

HÜKMEN GALİP SAYILDI

Bir diğer erteleme maçında ise Ergene Belediyespor ile Aşağı Sevindiklispor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sona erdi. Fakat erteleme haftasından sonra kadrosuna kattığı oyuncuyu erteleme maçında oynattığı için Ergene Belediyespor hükmen mağlup sayıldı. Bu sonuca göre 4 puana yükselen Aşağı Sevindiklispor, averajla 6’ncı sıraya yükseldi. Henüz puanla tanışamayan Ergene Belediyespor ise 12’nci sırada yer aldı.

SİTE FARK ATTI

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in Kapaklı temnsilcilerinden Sitespor ise erteleme maçında Büyük Çınarlıspor ile karşılaştı. Maçı 5-0 kazanan Sitespor 6 puanla 4’üncü sıraya yükseldi. Sitespor’a farklı mağlup olan Büyük Çınarlıspor ise ligin dibine demir attı. Deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşılaşan bir diğer Kapaklı temsilcisi Kapaklıspor ise karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı. Bu skorla Kapaklıspor 4 puanla 7’inci sırada yer alırken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise 7 puanla 2’nci sıraya yükseldi.

KÜLTÜRSPOR ZİRVEYE YERLEŞTİ

Bir diğer erteleme maçında ise 1461 Karadenizspor, kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Çorlu Kültürspor’u konuk etti. Sahadan 5-0 galip ayrılan Çorlu Kültürspor puanını 9’a çıkararak ligin zirvesine yerleşti. 1461 Karadenizspor ise 3 puanla 8’inci sıraya geriledi.

SARAY İLE ŞARKÖY YENİŞEMEDİ

Malkara Belediyespor’un BAY geçtiği haftada Şarköyspor da evinde Saray Belediyespor ile karşılaştı. Golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sonrasında Şarköyspor 2 puanla 10’uncu, Saray Belediyespor da 1 puanla 11’inci sırada yer aldı.

EN ÇOK GOLÜ BÜYÜKÇINARLI YEDİ

Tekirdağ Süper Amatör Lig’de 3’üncü hafta sonunda ligin zirvesinde yer alan Çorlu Kültürspor ile ikinci sıradaki Çorlu Gençlerbirliği spor attıkları 11’er golle ligin en golcü iki takımı oldu. Kalesinde 3 maçta 11 gol gören Büyük Çınarlıspor ise en çok gol yiyen ekip oldu.

İŞTE 4. HAFTA PROGRAMI

1 Kasım seçimleri dolayısıyla ara verilen ligin 4’üncü hafta karşılaşmaları ise şöyle: “Çorlu Kültürspor-Saray Belediyespor”, “Kapaklıspor-Malkara Belediyespor”, “Büyük Çınarlıspor-Şarköyspor”, “Aşağı Sevindikliapor-1461 Karadenizspor”, “1911 Çerkezköyspor-Çorlu Gençlerbirliğispor”, “Muratlı Belediyespor-Sitespor”. Ergene Belediyespor ise ligin 4’üncü haftasını BAY geçecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ