Yeni hat seferleri başlıyor

Edirne Belediyesi ve ETUS, ulaşımda yaşanan sorunları en aza indirmek adına 2 Kasım 2015 Pazartesi günü, 2A ve 2B hatlarındaki araçlar, hiç durmaksızın çalışacakları Rink Sistemine geçiyor. Ayrıca a

GÜNDEM 28.10.2015 12:24:00 0
Yeni hat seferleri başlıyor

Ulaşımda yaşanan sorunları en aza indirmek için yapılan çalışmalar ve Edirne Belediye Meclisi’nin 07.10.2015 tarih ve 2015/221 sayılı kararı doğrultusunda 2A ve 2B hatlarında toplu ulaşım araçları hiç durmaksızın rink şeklinde çalışacağı belirtildi.
75.Yıl İlkokulu istikametinden Esentepeye gelen 2A hattı araçları, Araz Park yanından Yeni TOKİ ve Devlet Hastanesine, buradan Fatih Camii yanından Valikonağı – Baca – Beşyüzevler - Diş Hastanesi - Kooperatifevleri üzerinden çarşıya devam edecektir. 2B hattında çalışan araçlar ise Baca -Valikonağı - Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi - TOKİ üzerinden yine durmaksızın Aras Park - Esentepe - 75.Yıl İlkokulu - Şükrüpaşa Mahallesi üzerinden çarşıya devam edeceği bildirdi.
Ayrıca yetkililer, aynı karar doğrultusunda Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi ve Yeni TOKİ’den başlayarak Abdi İpekçi Caddesi üzerinden Kıyık Caddesine bağlanacak ve Gazimihal Depolama alanında sona erecek olan 5C (Gazimihal- Kıyık- Kavgaz -Yeni TOKİ - Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi) hattında ETUS (Serhad Birlik Kooperatifi) araç filosunu yeni araçlarla genişleterek seferlerine 02 Kasım 2015 Pazartesi Günü başlayacağını söyledi.