Paşa'dan muhteşem geri dönüş

Tekirdağ 1. Amatör Lig ekiplerinden Fevzipaşaspor, sezonun 7'nci haftasında evinde Vakıflar Güvenspor'u ağırladı. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmayı Fevzipaşaspor, 2-1 kazanarak köt?

GÜNDEM 27.10.2015 10:24:00 0
Paşa

Çerkezköy’ün Tekirdağ 1. Amatör Lig’deki temsilcilerinden Trexta Fevzipaşaspor, 2015-2016 sezonunun 7’nci haftasında kendi sahasında Çorlu temsilcisi Vakıflar Güvenspor ile karşılaştı. Veliköy Stadı’ndaki karşılaşmaya Trexta Fevzipaşaspor, “Serhat, Mehmet, Onur, Emre, Ümit, Yunus, Kayahan, Hamza (Durak), Mustafa, Murat (Tolga) ve Bahadır (Adem)” on biri ile sahaya çıktı. Başa baş geçen karşılaşmanın ilk yarısı, konuk ekip Vakıflar Güvenspor’un 5’inci dakikada bulduğu golle 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 

PAŞA İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada bambaşka bir Trexta Fevzipaşaspor vardı. Oldukça etkili bir futbol ortaya koyan Fevzipaşaspor, beraberlik golünü de erken buldu. Rakip kaleyi abluka altına alan Fevzipaşaspor, karşılaşmanın 48’inci dakikasında Kayahan’ın ayağından bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi.

GALİBİYET GOLÜ 87’NCİ DAKİKADA GELDİ

Beraberlik golünün ardından ataklarını sıklaştıran Trexta Fevzipaşaspor, oyunu iyice rakip sahaya yıktı. Trexta Fevzipaşaspor, galibiyet golüne de maçın son dakikalarında buldu. Karşılaşmanın 87’nci dakikasında gelişen organize atakta ceza sahası dışında topla buluşan Yunus, yaklaşık 35 metreden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak takımını 2-1 öne geçirdi.  Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca maç da Fevzipaşaspor’un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

DİREKLERİ GEÇEMEDİK

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Trexta Fevzipaşaspor Teknikdirektörü Fikret Kıyak, “Vakıflar Güvenspor karşısında aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Bu galibiyetle Çukuryurt ve Marmara Ereğlisi karşılaşmalarındaki puan kayıplarını bir nevi telafi etmiş olduk. Bu karşılaşmaları iyi oynayarak kaybetmiştik. Özellikle lider Marmara Ereğlispor’a karşı mükemmel bir futbol ortaya koyduk. Fakat direkleri geçemedik. Uygun pozisyonlarda gol yapamadık” dedi.

RAKİBİMİZ LİGİN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ

Futbolda herşeyin mümkün olduğuna vurgu yapan Teknikdirektör Fikret Kıyak, “Zaten futbolun güzelliği ve çekiciliği de buradan kaynaklanıyor. Ama her şeye rağmen, zor da olsa Vakıflar karşısında 3 puana ulaştığımız için mutluyuz. Çünkü rakibimiz ligin iyi takımlarından biri. Oyuncularımı kutluyorum” dedi. Trexta Fevzipaşaspor Vakıflar Güvenspor galibiyeti ile puanını 10’a yükseltip ligde 3’ücü sıraya yerleşti.

Haber / Ahmet KARDEŞ