Son anda kurtuldular

Kapaklı'da yola sarkan telefon hattının kablolarına bir kamyonun kasasının takılması sonucu iki telefon direği yıkıldı. Direğin yıkıldığı anda buradan geçenler ise son anda ölümden dÃ?

GÜNDEM 25.10.2015 14:34:00 0
Son anda kurtuldular

Kapaklı'nın Cumhuriyet Mahallesi Erbay Caddesi üzerindeki Mevlana Camii önünde meydana gelen olay yürekleri ağızlara getirdi.
Erbay Caddesi üzerinden Malkoçoğlu Caddesi istikametine seyir halinde olan plakası henüz belirlenemeyen kamyonun kasası, Mevlana Camii önünde yola sarkan telefon hattı kablolarına takıldı. Kamyon sürücüsü ise durumu fark edemeyince kamyonun çektiği kablolar telefon hattının bağlı olduğu iki direği yıktı.

TABELA OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DÜŞTÜ
Bir direğin yıkılma anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sırasında telefon direğindeki tabela, yol kenarında park halinde bulunan bir otomobilin camına düştü. Telefon direklerinin yıkıldığı sırasında burada bulunan vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Direğin altında kalmaktan ve kamyonun sürüklediği kabloların bir yerlerini kesmesinden şans eseri kurtuldular. Kamyon sürücüsü ise durmayıp olay yerinden uzaklaştı.

Kazayı gören Ahmet Akbulut, “Kamyonun kasası kablolara takıldı, direkler devrildi. Olayın üzerinden saatler geçtikten sonra Türk Telekom’dan ekip geldi" diye tepki gösterdi.
Kapaklı polisi ise kaza sonrası durmayıp, olay yerinden uzaklaşan kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Olaya ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ