Okullara teslim edildi

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı'nın "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" projesi kapsamında Tekirdağ Valiliği'nden teslim alınan

GÜNDEM 23.10.2015 16:20:00 0
Okullara teslim edildi

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” projesi çerçevesinde Tekirdağ Valiliği tarafından 11 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 15’er adet bisiklet, görev yaptıkları ilçelerdeki okullara dağıtılmak üzere teslim edildi. Bu kapsamda Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen programla, kuruma davet edilen okul müdürlerine bisikletler teslim edildi.
ORTAOKULLARA 2, LİSELERE 1’ER BİSİKLET
Projenin Sağlık Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü belirten Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “Sağlık Bakanlığımız ile Milli Eğitim Bakanlığımız arasında protokol imzalandı. Proje kapsamında okulları spor kulüplerine dağıtılmak üzere 15 adet bisikleti Valiliğimizden teslim aldık. Bisikletlerimizi ortaokullara 2’şer, liselerimize de 1’er tane olmak üzere okul müdürlerimize teslim ediyoruz” dedi.
549 BİSİKLET DAHA DAĞITILACAK
Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Projesi’ne katkı sağlayan herkese teşekkür eden Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “İlk etapta 165 bisiklet dağıtıldı. Önümüzdeki günlerde 549 bisiklet daha dağıtılacak. Masa başı iş yapan memurlar, sabahtan akşama kadar hareketsiz kalıyor. Bu da sağlık açısından büyük bir tehdit oluşturuyor. Proje ile memurlarımıza spor yapma imkanı sağlanmış oluyor” dedi. Konuşmaların ardından Tahsin Nalbant, Valilikten alınan bisiklete bindi.erek objektiflere poz verdi.
Haber / Ahmet KARDEŞ