Zabıta'dan sürücülere uyarı

Edirne Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte araç ve yaya trafiğinde yoğunluk yaşandığını belirterek, araç sürücülerini dikkatli olmalar?

GÜNDEM 23.10.2015 13:42:00 0
Zabıta

Okulların açılması ile birlikte okul çevrelerinde artan araç ve yaya trafiğinde yaşanan sorunları en aza indirmek için gerekli tedbirleri almayı sürdüren Edirne Belediyesi Trafik Zabıta Ekipleri, araç sürücülerini de dikkati olmaları konusunda uyardı.Sürücüleri bilgilendirerek olası kazaların önüne geçmeyi hedefleyen Zabıta Müdürlüğü,  yaptığı açıklamayla sürücüleri daha yavaş ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Açıklamada şunlara yer verildi:

“Okul çevrelerinde geçiş güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sabah okul başlangıç saatinde; 500 Evler Çevresi, Ali Rıza Ataktürk Caddesi üzerinde, özellikle Alper Yazoğlu Ortaokul öğrencilerinin karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmesi için Edirne Belediyesi Trafik Zabıta Ekiplerimiz tarafından gerekli tedbirler alınmaktadır. Sürücülerinde özellikle okula gidiş ve okuldan çıkış saatlerinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için dikkatli olmaları, şehir içinde hız limitini aşmamaları gerekmektedir”