Meydana katın öneresi

Çerkezköy Belediyesi tarafından Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen genişletme ve modernizasyon çalışmaları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Bazı vatandaşlar ise bölgede bulunan OsmanlÄ

GÜNDEM 21.10.2015 17:14:00 0
Meydana katın öneresi

Hızlı nüfus artışı karşısında ilçenin en yoğun alanlarının başında gelen Cumhuriyet Meydanı, Çerkezköy Belediyesi tarafından genişletiliyor. Vatandaşların daha rahat gezebileceği ve oturup soluk alabileceği bir meydan oluşturma çabası içinde olduklarını kaydeden belediye yetkilileri, ikinci el oto satışı yapılan alandaki belediye ait olan bölümün de  meydana dahil edileceğini açıkladı. Meydanda bulunan mevcut taksi durağı da bulunduğu yerden kaldırılacak ve karşı tarafa alınacak.


CAMİ BAHÇE DUVARLARI YIKILSIN ÖNERİSİ
Cumhuriyet Meydanı’ndaki çalışmalar kapsamında yaya kaldırımların da yeniden düzenleneceğini belirten yetkililer, “Kaldırımlar ağaçlarla süslenecek. Tüm ağaçlara ışıklar takılacak. Meydan ışıl ışıl olacak” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Merkez Osmanlı Camii’nin bahçe duvarı yıkılıp, camimizi de meydan projesine dahil etsek çok güzel olur. Yetkililerin bu konuyu düşünmesi gerektiğine inanıyoruz” diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ