Kubilay fabrikaları gezdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNDEM 21.10.2015 14:40:00 0
Kubilay fabrikaları gezdi

Kubilay, ilk olarak Erdemoğlu Holding'e ait olan ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) her yıl açıkladığı “Türkiye’nin En Büyük 1000 İhracat Firması-2014” listesinde 71. olan Dinarsu Halı Fabrikası'nı ziyaret etti.
ERDEMOĞLU İLE BİRLİKTE GEZDİ
Kaymakam Kubilay, burada Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu ve Dinarsu Halı Genel Müdürü Ahmet Murat Ercan ile beraber fabrikayı gezerek teknik bilgi aldı.

Ardından Kubilay, Türkiye’nin En Büyük 1000 İhracat Firması-2014 listesinde 469. sırada yer alan Tükek Holding Flokser Tekstil firmasına geçti. Burada Tükek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rafet TÜKEK tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, fabrika hakkında bilgi alarak üretimi yerinde inceledi. Son olarak Kubilay, Nevzat Triko ve Konfeksiyon Entegre Tesislerini gezdi ve Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Sürek ile beraber incelemelerde bulundu.
Sanayi alanında Çerkezköy'ün bir marka kent haline geldiğini belirten Kubilay, "Üretimin ve istihdamın artırılması için yapılan bütün çalışmaları çok önemsiyoruz. Bu amaçla gerekli her türlü desteğin verilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz.” dedi.