Kapaklı ve Saray'dan destek istedi

CHP Tekirdağ Milletvekili ve 1. sıra adayı Candan Yüceer, seçim çalışmaları kapsamında Kapaklı ve Saray ilçelerinde ziyaretlerde bulundu ve partisine destek istedi.

GÜNDEM 21.10.2015 14:33:00 0
Kapaklı ve Saray

Yüceer, ilk olarak CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve İlçe örgütü ile birlikte ilçede İlçe Sağlık Müdürü Pakize Özgür Ünlü ve personeli ziyaret etti. Arıdndan Yüceer, Bahçelievler Muhtarı Yüksel Öztürk, İsmetpaşa Muhtarı Ahmet Aydın,  Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz,  Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç,  İnönü Mahalle Muhtarı Sebahattin Mandalı’yı ziyaret ederek muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı.

YETKİSİZ YETKİLİ
Muhtarların en büyük sorununun özlük hakları olduğunu belirten Yüceer, “Muhtarların tüzel kişilikleri yok, yetkisiz yetkili kişiler konumundalar.  Muhtarlık binalarının elektrik, su, doğalgaz gibi her türlü giderlerini kendileri karşılıyorlar. Birçok muhtar sadece aldıkları muhtar maaşı ile geçiniyor. Maaşları asgari ücretten dahi az. CHP iktidarında muhtarlarımızın tüm sorunları çözülecek” dedi.  
SARAY'DA ZİYARETLERDE BULUNDU
Daha sonra Yüceer, Saray İlçesi'ne geçti. CHP İlçe Başkanı Demirali Demirel, ilçe örgütü ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile bir araya gelen Yüceer, Kavacık, Edirköy, Karabürçek, Demirler, Kadıköy, Sofular ve Osmanlı mahallelerinde kahve, berber gibi işyerlerini de geçerek partisinin seçim bildirgesini anlattı ve oy istedi.