Çeşmelerden sıcak çorba akmaya tekrar başladı

Çerkezköy ve Süleymanpaşa Belediyesi, okulların tatile girmesinin ardından bakıma aldığı İkram Çeşmelerinden yeniden her sabah çorba akmaya başladığını açıkladı.

GÜNDEM 15.10.2015 15:49:00 0
Çeşmelerden sıcak çorba akmaya tekrar başladı

Çerkezköy'de  Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ndeki Amfi Tiyatro yanında ücretsiz hizmet veren ve geçtiğimiz Haziran ayında okulların tatile girmesinin ardından kapanan ikram çeşmesinden, havaların soğuması ve okulların açılmasıyla birlikte tekrar sıcak çorba akmaya başladı.

06.30'DA ÇORBA HAZIR
İkram Çeşmesi’nden herkesin ücretsiz faydalanabileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Amfi Tiyatro yanında yaz döneminin ardından yeniden hizmete açılan ikram çeşmesinde işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz sabah çorbalarını yeniden içmeye başladılar.İkram Çeşmesi'nde en geç saat 06.30’da çorba hazır olacak. Her gün çorba dağıtımı olacak. Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanabilecek. Çorbanın bitmesinin ardından ise temizliği yapılacak ."dedi.

SÜLEYMANPAŞA'DA 3 YERDE SICAK ÇORBA

Süleymanpaşa Belediyesi, havaların soğumasının ardından Köprübaşı, Cengiz Topel Meydanı ve Değirmenaltı Mahallesine koyulan ikram çeşmelerinin vanasını tekrar açtı.
Cengiz Topel Meydanı ve Köprübaşı mevkiinde 06:00 – 09:00,  Değirmenaltı Mahallesinde ise 06:30-09:30  saatleri arasında vatandaşlar çeşmelerden sıcak çorba alabilecek.

YAZIN SOĞUK SU, KIŞIN ÇORBA
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, ikram çeşmelerinden yaz ayı boyunca sıcak havalardan bunalan vatandaşları serinletmek adına soğuk su ikramı yapıldığını belirterek, "Yaz aylarını geride bıraktığımız şu günlerde havaların soğuması ile birlikte geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerimize ve sabah erken saatlerde işlerine giden işçilerimize çorba ikramına başladık. Kentin 3 ayrı noktasına koymuş olduğumuz ikram çeşmelerimiz Süleymanpaşalı vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecek." dedi.