VOSB'ye otoyol vurgusu

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Yönetim Kurulu Baykanlığı görevini de yürüttüğü Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (VOSB) inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Kubilay, VOSB'ye otoban çıkışı v

GÜNDEM 14.10.2015 14:29:00 0
VOSB

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi (VOSB)  Yönetim Kurulu Başkanı olan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, fabrika ziyaretleri kapsamında VOSB'ye gitti.
Burada Kubilay, Derby Konveyör Bant, Anadolu İplik, Teverpan MDF ve Saray Döküm Fabrikalarını Veliköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Mayadağlı ve Müdür Yardımcısı Taner Özmen ile birlikte gezdi ve yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kubilay, burada yaptığı konuşmada, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'ne otoban çıkışı verilmesinin son derece önemli olduğuna değindi. Kubilay, "Otobandan çıkış verilmesi durumunda büyük bir ekonomik tasarruf sağlanacağı gibi aynı zamanda önemli ölçüde de tasarruf edilecektir. Otobandan VOSB’ye çıkış verilmesi durumunda VOSB'deki  doluluk oranının yüzde 55’lerden hızla yükselecek, ayrıca bu çıkıştan Yalıboyu, Kapaklı ve Çerkezköy OSB’lerinin de yararlanacaktır."dedi.