Son çiçek de soldu

Saray'da, geçtiğimiz 5 Ekim günü meydana gelen trafik kazasında anne ve babası ile iki kardeşini kaybeden, kendisi de ağır yaralanan Suriyeli 13 yaşındaki Cristina Hidar, 8 günlük yaşam mücadelesini dün kayb

GÜNDEM 13.10.2015 18:42:00 0
Son çiçek de soldu

Katliam gibi kaza, Kapaklı-Saray yolu Büyükyoncalı Mahallesi Palamutdere mevkiinde meydana gelmiş, Saray’dan Kapaklı istikametine giden Kadir Tuncel idaresindeki 34 TG 9627 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Nacittin Gürbüz yönetimindeki 34 LA 5426 plakalı Kapaklı Belediyesi’ne ait çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada,İstanbul'daki yakınlarına giden Suriyeli aileden baba Abdulkadir, anne Narin ile çocukları Barış Haydar ile Amara olay yerinde hayatını kaybetmiş, iki aracın sürücüsü ve temizlik görevlisi Şerafettin Özünlü ile Suriyeli ailenin diğer çocuğu Cristina Hidar ağır yaralanmıştı.
8 GÜN DAYANABİLDİ
Kaza sonrası Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Cristina Hidar, 8 gün süren yaşam mücadelesini dün kaybetti. Hidar'ın cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Diğer iki yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.