Öğe: "İnsanlar şatafatı sevmiyor"

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Artık insanlar eskisi gibi şatafatlı seçim çalışmalarından hoşlanmıyor. Biz de elimizden geldiğince görüntü ve ses kirliliği yapma

GÜNDEM 13.10.2015 18:25:00 0
Öğe: "İnsanlar şatafatı sevmiyor"

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek için teşkilat binasında basın toplantısı düzenledi.

Önceki seçimlere kıyasla, 1 Kasım seçimlerine daha farklı bir strateji ile hazırlandıklarını belirten Öğe, “Önceki seçimlerde daha çok esnaf ve STK ziyaretleri gerçekleştiriyor, çalışmalarımızı bu çerçevede yapıyorduk. Şimdi ise mümkün olduğunca vatandaşlarımızın evlerine gidiyor, birebir ziyaretler gerçekleştirip, daha sağlıklı iletişim kurmaya ve partimizin çalışmalarını anlatmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.
İNSANLAR ŞATAFATLI SEÇİM ÇALIŞMALARINDAN HOŞLANMIYOR
Abdullah Öğe, “Artık insanlar eskisi gibi şatafatlı seçim çalışmalarından hoşlanmıyor. Biz de elimizden geldiğince görüntü ve ses kirliliği yapmadan halkımızı evinde ziyaret ediyoruz. Onların sıkıntılarını ve isteklerini birebir dinliyoruz. Partimizin çalışmalarını ve projelerini birebir anlatıyoruz. Bu ziyaretlerimize fırsat buldukça Milletvekillerimiz ve Milletvekili Adaylarımız da katılıyor” ifadelerini kullandı.
ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALIYORUZ
AK Parti Genel Merkezi tarafından 1 Kasım seçimleri kapsamında açıklanan seçim beyannamesinin vatandaşlar tarafından oldukça beğenildiğini kaydeden Abdullah Öğe, “Seçim beyannamemiz hakkında çok güzel tepkiler alıyoruz. Halkımız, 7 Haziran’dan sonra daha somut bir seçim beyannamesi görmek istedi. Genel Merkezimiz de bu yönde bir beyanname hazırladı” dedi.
KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN
AK Parti Genel Merkezi’nin seçim beyannamesini çok ince hesaplar yaparak hazırladığını sözlerine ekleyen Abdullah Öğe, “İnsanlar, seçim vaatlerinin çok güzel olduğunu fakat bu vaatlerin ne zaman hayata geçirileceğini soruyor. AK Parti tek başına iktidar olursa, bu vaatler en kısa zamanda hayata geçecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Unutulmamalıdır ki AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan her madde vaat değil, partimizin yakında hayata geçireceği icraatlerdir” diye konuştu.
Haber / Ahmet KARDEŞ