Albayrak'ı örnek aldı

İlçe ziyaretlerine sabaha karşı çıkan ve gün doğmadan incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı örnek alan CHP Tekirdağ Milletvekili ve 3. sıra adayı Emre KöprÃ

GÜNDEM 8.10.2015 15:25:00 0
Albayrak

CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Emre Köprülü, seçim çalışmaları kapsamında mesaiye dün sabah saat 05.00'da başladı. Çorlu Belediyesi otobüs şoförleri ve temizlik işçilerini ziyaret eden Köprülü, “Bugünkü çalışmalarıma sizi ziyaret ederek başlamaktan dolayı çok mutluyum. CHP her zaman emekten, alın teriyle ekmeğini kazanandan yana bir parti olmuştur. Meydanlarda, iş yerlerinde “taşeronun kölesi olmayacağız” diye haykıran işçinin yanındadır. İktidarımızda taşeronluk sistemi mutlaka kalkacak” diye konuştu.

7 HAZİRAN'DAKİ VERDİĞİMİZ SÖZLER YİNE GEÇERLİ

İktidara gelmeleri durumunda yapacaklarını anlatan CHP’li Köprülü, partisinin 1 Kasım seçimleri için revize ettiği bildirgesine ekonomik temelli bir dizi yeni vaat eklendiğini belirtti. 7 Haziran için hazırlanan bildirgede en çok dikkat çeken başlıkların emekliye yılda iki kez ikramiye ödenmesi, asgari ücretin bin 500 liraya çıkartılması ve çiftçiye mazotun 1.5 liradan  satılması gibi başlıklar olduğunu hatırlatan Köprülü, “Bu başlıklar 1 Kasım için de geçerli. Ekonomik dengelerdeki değişim nedeniyle mazot vaadimiz 1.5 liradan 1 lira 80 kuruşa çıkartıldı. Bunun yanında öğrenci kredisine faiz affı, işsizlik sigortasında prim şartının kaldırılması ve tüm öğretmenlere öğle yemeği verilmesi için çalışmalar hazırladık” diye konuştu.
Köprülü ve beraberindeki partililer, belediye çalışanlarına yaptıkları ziyaretin ardından esnaf ziyaretinde bulundular.