Göstermelik yapıyorlar

MHP'den istifa ettikten sonra Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı olan Mustafa Ordu, seçim çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

GÜNDEM 7.10.2015 15:31:00 0
Göstermelik yapıyorlar

Tekirdağ için projelerini sesli yayın yapan araç ile de anlattığını belirten Ordu, "Tekirdağ il merkezi başta olmak üzere Süleymanpaşa ilçesi ve 16 köyünü ziyaret ettim. Pazartesi günü Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde de mahalle muhtarlarının bir kısmı ile Kapaklı’nın mahalle olan köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldim ve onlara yapacağım hizmetleri anlatıp önerilerini aldım ve çeşitli ziyaretlerde de bulundum."dedi.

SARAY YOLUNU UYARMIŞTIM
Saray yolunda meydrana gelen ve 4 kişinin hayatını kaybettiği kazaya da değinen Ordu, "Daha önce Saray yolu ile yaptığım açıklamalarımda bu yolun her an bir feci kazaya davetiye çıkaracağını üstüne basa basa söylemiştim. Nitekim geçen meydana gelen kazada 4 kişi öldü. 4 kişi de yaralandı. Mustafa Ordu milletvekili seçildiğinde bu yol bitirilecek.Bunu halkımızda görecek. Şimdi seçim yaklaştı göstermelik yolun bazı yerlerine alt yapısı yapılmadan asfalt seriliyor. Kimi kandırıyorlar. Bu yolda her herhangi bir çalışma yapıldığına dair bir tabela bile bulunmuyor."dedi.
Haber/Seyit SÜREN