Diyanet Başkanlığı'ndan Uyan'a teşekkür

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'a, bölgedeki camilere ve ibadet alanlarına yaptığı yardımlardan dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

GÜNDEM 4.10.2015 17:04:00 0
Diyanet Başkanlığı

Marmaraereğlisi Müftüsü Yusuf Arslan, Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret etti.  Arslan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in imzasıyla gönderilen teşekkür belgesini Uyan'a takdim etti.İlçedeki bütün camilerin her türlü ihtiyacında Belediye Başkanı Uyan’ın kendilerine maddi manevi destek verdiğini ifade eden Müftü Arslan, "Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Uyan, bizlerin her ihtiyacımızda yanımızda oluyor. 25 camimize ve ibadet alanlarımıza yaptığı maddi manevi yardımlardan dolayı kendisine Diyanet İşleri Başkanımız tarafından imzalı teşekkür belgesi gönderildi. Bizler de kendisine bu belgeyi takdim ediyoruz. Bundan sonra da bu yardım ve desteklerin devamını bekliyoruz’’ dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisinin aldığı bu teşekkür belgesinin çok anlamlı olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Uyan ise, İlçe Müftüsü Arslan’a ve nazarında Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez’e teşekkür etti. 
YARDIM ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Camilere ve dini ibadet alanlarına belediye olarak kanunlar çerçevesinde her şekilde destek olarak yardım etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Uyan, “Bölgemizde camilerimize gereken bütün yardımları yapmaya devam ediyoruz. Bizlere gelen her türlü talebi değerlendirerek gereken işlemeleri vakit geçirmeden yerine getiriyoruz. Bundan sonra da camilerimize elimizden gelen desteği sağlayacağız. Ayrıca, aldığımız bu teşekkür belgesi de beni çok gururlandırarak mutlu etti’’diye konuştu.