Biri evde, diğeri pansiyonda ölü bulundu

Süleymanpaşa'ya bağlı Kumbağ Mahallesinde ihbar üzerine giden jandarma ekipleri, odada Oğuz Beşko'nun cansız bedeni ile karşılaştı. Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde ise ailesinin ulaşamaması üzer

GÜNDEM 4.10.2015 16:58:00 0
Biri evde, diğeri pansiyonda ölü bulundu

Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde yaşayan ve kokoreç satan bir işyerinde çalışan Mutlu Yalnızcan, evinde ölü bulundu.Yalnız yaşadığı öğrenilen Mutlu  Yanlızcan'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi.Eve giden ekipler, Yanlızcan’ın cesediyle karşılaştılar. Yanlızcan’ın cesedi polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

ODADA ÖLÜ BULUNDU

Bir diğer ölüm haberi ise Kumbağ Mahallesinden geldi. İhbar üzerine Kumbağ'daki pansiyona giden jandarma ekipleri, Oğus Beşko'nun kaldığı odada cansız bedeni ile karşılaştı.Jandarma ekipleri ölümü şüpheli gördü ve yapılan incelemenin ardından Beşkon'un cesedi kesin ölüm nedenini belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarını teslim aldığı Beşko'nun cesedi, Çiftlikönü Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.

İki olayla da ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.