Polis'in şüphesi boş çıkmadı!

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelendikleri iki kişinin üzerinde yaptıkları aramada bir miktar uyuşturucu ve bir de ruhsatsız silah ele geçirdi.

GÜNDEM 1.10.2015 16:51:00 0
Polis

Kapaklı Belediye Meydanı’nda geçtiğimiz gün hareketlerinden şüphelenilen 17 yaşındaki O.D.’yi durduran Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin üzerinde yaptığı aramada 15 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan şüpheli O.D., Cumhuriyet Savcılığı’ndaki sorgusunun ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan 17 yaşındaki O.D., 5 yıl denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakıldı.
BU KEZ RUHSATSIZ SİLAH ÇIKTI
Benzer bir olay da Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. Hareketlerinden şüphelenilen 25 yaşındaki H.N.’yi durduran Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin üzerinde yaptığı aramada bu kez ruhsatsız bir silah ele geçirdi. H.N.’nin üzerinden çıkan ruhsatsız silah ve 8 adet mermiye el konulurken, H.N. ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Haber / Ahmet KARDEŞ