Baskın yaptı, notlar aldı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kendi makamının da bulunduğu Hükümet Konağı içindeki iki devlet kurumuna baskın yaptı.

GÜNDEM 1.10.2015 15:50:00 0
Baskın yaptı, notlar aldı

Elindeki dosya ile buralarda incelemelerde bulunan Kubilay'ın dosyasına da notlar aldı.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı denetimde, dolapların açık, bir sandalyenin de masanın üzerinde olması dikkat çekti. 

Dikkat! Kaymakam çıkabilir
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dün sabah saat 08.00'da ilk olarak Hükümet Konağı içindeki İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne geldi. Habersiz yapılan bu ziyarette Kubilay, elindeki dosyaya notlar aldı ve denetlemelerde bulunup incelemeler yaptı. Ayrıca Kubilay, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz'dan da çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Ardından Kubilay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nı denetledi. Burada Vakıf Müdürü Nuray Koç 'tan bilgiler alan Kubilay, çalışanlarla ve vatandaşlarla sohbet etti ve notlar aldı.
Amaçlarının vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi olduğunu belirten Kubilay, bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını söyledi.
Kaymakam Kubilay, kamu hizmeti gören tüm idari birimlere yönelik olarak habersiz denetleme ve incelemelerin devam edeceğini söyledi,