Sakallar gitti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, 3 ay önce bırakmaya başladığı kirli sakallarına veda etti. Yel,Kurban Bayramı öncesi sakallarını 'sinek kaydı' olarak kestirdi.

GÜNDEM 28.09.2015 16:26:00 0
Sakallar gitti

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili seçilen Mustafa Yel, TBMM 25’nci dönem milletvekilliği yemin töreni sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmış, taburcu edildikten sonra ise sakal bırakmaya başlamıştı.

SAKALI SEVİYORUM DEMİŞTİ

Önceden sadece bıyığı olan ve milletvekili olduktan sonra kirli sakal bırakan Yel'in aldığı bu karar şaşkınlık yaratmış ve vatandaşlar, “İmaj mı yoksa farklı bir anlamı var mı ?” sorusu yöneltmişti. Yel, bu iddialara “Memur olduğum zaman izin sürem içinde sakal bırakıyordum. Sakalı seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Bu sakal bırakmanın siyasal bir nedeni yok” açıklaması yapmıştı.
3 AY SONRA SAKALLAR GİTTİ
Aradan geçen 3 ayın ardından  19 Eylül Gaziler Günü programında sakallı olan Yel, 21 Eylül'de Ankara'da yapılan AK Parti aday tanıtım  toplantısına sakallarını kesmiş olarak gitti. Kurban Bayramı programlarına da Yel, sakalsız olarak katıldı.
Yel, 1 Kasım'da yapılacak olan 26'ncı dönem milletvekilliği seçimleri için, 7 Haziran seçimlerinde olduğu gibi AK Parti'den Tekirdağ 1'nci sıra adayı gösterilmişti.