İlk gün bayramlaştılar

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, parti binasında bayramın ilk günü bayramlaştı.

GÜNDEM 27.09.2015 17:12:00 0
İlk gün bayramlaştılar

Bayramlaşmaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti 5. sıra milletvekili adayı Ömer Karadeniz, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, Ak Parti eski ilçe başkanlarından Sait Yazı, Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve Belediye Meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
BAYRAMDAN SORA SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM
Bütün partililerin bayramını kutlayan ve bayram nedeniyle siyasi konuşmalar yapmak istemediğini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Bayramdan sonra hemen seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. 2 vekil adayımız var. Ayşe Hanım ve Ömer Bey. Bölgemizin Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’ın adayları. Tabii Tekirdağ’ı temsil ediyorlar."dedi.
BESMELE İLE KONUŞMASINA BAŞLADI
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 1 Kasım'da yapılacak genel seçim öncesi AK Parti tarafından kullanılacak 'Haydi Bismillah' isimli seçim şarkısının YSK tarafından yasaklanmasına atıfta bulunan AK Parti Tekirdağ 5. sıra milletvekili adayı Ömer Karadeniz, konuşmasına “Bismillahirrahmanirrahim” diyerek başladı. Karadeniz, “Bismillah her hayrın başıdır. Biz her işimize besmele ile başlarız."dedi.
BİRLİK VURGUSU
Birlik ve beraberlik vurgusu yapan AK Parti Milletvekili Ayşe Doğan, “Bu zor günleri birlik ve beraberliğimizle atlatacağız. Allah şehitlerimize rahmet etsin. 1 Kasım’dan sonra hep birlikte güzel günlere kavuşacağız.”ifadelerine yer verdi. Ardından partilileri, tatlı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.