Kapaklı'nın ilk vekil adayı

AK Parti Genel Merkezi tarafından milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından Kapaklı İlçe Teşkilatı'nda basın toplantısı düzenlendi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları sıralamas

GÜNDEM 18.09.2015 19:54:00 0
Kapaklı

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 2’nci sıra milletvekili adayı Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ 5’inci sıra milletvekili adayı Ömer Karadeniz, milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı. “Tek Başına İş Başına” sloganı ile AK Parti’yi ülke genelinde iktidara taşıyacaklarını belirten Kapaklı’nın ilk milletvekili adayı Ömer Karadeniz, “Bizim iktidarı kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Milletimiz, 7 Haziran seçimlerinde bizlere bir ikaz çekmiş olabilir. Biz bu ikazı başımızın üstüne koyup yola devam edeceğiz. 2 Kasım sabahı da AK Parti yine tek başına iktidara uyanacaktır” dedi.

OSMANLI RUHU İLE YENİDEN DOĞACAĞIZ

“Yolumuz açık olsun” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ise “Daha önceki çalışmalarda Kapaklı’da güzel sonuçlar elde ettik. Birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde sizlerle birlikte çalışacak olmaktan gurur duyuyorum. Osmanlı ruhu ile yeniden doğacağız. Milletimizi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ