Birbirlerini suçladılar

Çerkezköy'de Küçük Sanayi Sitesi önünde bir otomobil ile elektrikli bisiklet kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bisiklet sürücüsü hafif yaralandı. Kazada her iki sürÃ

GÜNDEM 17.09.2015 17:42:00 0
Birbirlerini suçladılar

Kaza, dün saat , Hayri Batur Caddesi Küçük Sanayi Sitesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Hayri Batur Caddesi üzerinde seyir halinde olan Mehmet Altıparmak yönetimindeki 59 EA 873 plakalı otomobil, Küçük Sanayi Sitesi’ne girmeye çalıştığı sırada, karşı yönden gelen Ozan Harsa yönetimindeki elektrikli bisikletle kafa kafaya çarpıştı. Kazada bisiklet sürücüsü Ozan Harsa hafif yaralandı.
HATAYI KARŞI TARAFA YÜKLEMEYE ÇALIŞTILAR
Olay yerine gelen trafik ekiplerinin kaza ile ilgili işlemleri yaptığı sırada, her iki sürücü de hatanın karşı tarafta olduğunu iddia etti. Otomobil sürücüsü Mehmet Altıparmak, elektrikli motosikletin kaldırımdan geldiğini öne sürerken, motosiklet sürücüsü Ozan Harsa ise otomobilin kendisine yol vermesi gerektiği halde yol vermediğini, kazanın da bu yüzden meydana geldiğini iddia etti. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
Haber / Ahmet KARDEŞ