Şafakla mesaiye başladı

Asıl mesleği Kimya Mühendisi olan ve 2007 yılında çalıştığı Tekel Tekirdağ İçki Fabrikası'ndan emekli olan ve ardından aktif siyasete giren, 2010 ile 2012 yılları arasında CHP Tekirdağ İl BaÅ

GÜNDEM 16.09.2015 11:35:00 0
Şafakla mesaiye başladı

Giydiği açık renkli takım elbiselerle dikkat çeken ve farklı hayat tarzı ile hemen her kesimden insanın takdirini toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak önceki gün mesaiye şafakla birlikte Çorlu'da başladı. Albayrak burada ekiplerin çalışmalarını denetledi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki sabah mesaisine saat 06.30’da Çorlu’dan başladı. Çorlu’da ilk olarak karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden AIbayrak, vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Ardından Çorlu Otogarına geçen Albayrak, otogar esnafı ile dertleşti ve Kurban Bayramı tatili ile ilgili ulaşım konusunda bilgiler aldı.

ERGENEYİ ZİYARET ETTİ
Çorlu’dan sonra Ergene'ye geçen Başkan Albayrak, esnaflarla bir araya geldi ve sohbet etti. Karamehmet Mahallesi’nde Künt Deresi üzerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı TESKİ tarafından yapımı tamamlanan Köprü’nün yan dolgu çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak, daha sonra Vakıflar ve Yukarı Sevindikli Mahallelerini ziyaret etti. Başkan Albayrak, “Bugün sabah mesaimize Çorlu’dan başladık. Esnaflarımızla, vatandaşlarımızla, işçilerimizle ve yolcularımızla sohbet ettik. İstek ve beklentileri dinledik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını yerinde inceledik. Yoğun çalışma tempomuzdan fırsat buldukça bundan sonra da halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.