Asfalt üretimi 4 katına çıkacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hacıköy Mahallesi'nde yaptırılacak olan ve 11 ilçenin asfalt teminini sağlayacak olan Asfalt Plenti'nin temeli atılı. Büyükşehrin günlük asfalt k

GÜNDEM 9.09.2015 16:19:00 0
Asfalt üretimi 4 katına çıkacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin günlük asfalt kapasitesini 500 tondan 2 bin tona çıkaracak olan Asfalt Plenti'nin temeli düzenlenen törenle atıldı.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Hacıköy Mahallesi’nde yaptırılacak olan Asfalt Plenti’nin temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Münür Karaevli ile Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ile çok sayıda kişi katıldı.

EKİM AYI BAŞINDA AÇILACAK

Hacıköy Tesisleri Asfalt Plentinin faaliyete geçmesiyle birlikte asfalt konusunda önemli ölçüde bir rahatlama sağlanacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak , "11 ilçemizin tamamına asfalt temini açısından bizi oldukça rahatlatacak olan asfalt planetimizin temelini atmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Normal şartlarda Ekim ayı sonunda bitecek olan inşaatımızı, müteahhit firmadan Ekim Ayı başına kadar yetiştirmelerini talep ediyoruz. Biran önce asfalt plentimizi hayata geçirerek yol ve asfalt çalışmalarında büyük bir hamle yapma hedefindeyiz. Tesisimizin şimdiden 11 ilçemize ve tüm Tekirdağ’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
KURBAN KESİLDİ
Konuşmaların ardından Asfalt Plenti’nin temeli dualar eşliğinde kesilen kurban ve protokol üyelerinin birlikte düğmeye basmasıyla atıldı.