Kaymakam Arslan'a hayırlı olsuna gittiler

Ağustos ayında göreve başlayan Saray'ın çiçeği burnunda Kaymakamı Alp Arslan, önceki gün kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasa yönetimini makamında ağÄ?

GÜNDEM 17.08.2015 19:01:00 0
Kaymakam Arslan

BAŞARILAR DİLEDİLER

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın ve Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, 2015 yılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Saray Kaymakamlığı’na atanan Alp Arslan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Görgün, Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri Gürkan Kesim ve Göksel Bozdağ da yer alırken, Çerkezköy TSO heyeti Arslan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

BİLGİLENDİRME DOSYASI TAKDİM ETTİLER

Yaklaşık bir saat süren ziyarette, bölge ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Çerkezköy TSO heyeti ve Saray Kaymakamı Alp Arslan, bölgenin artı ve eksileri masaya yatırarak, bundan sonraki süreçte yapılması gereken konuları görüştü. Ziyarette Çerkezköy TSO heyeti Kaymakam Arslan’a bölgeyle alakalı bilgilendirme dosyası takdim etti.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları hakkında da Kaymakam Alp Arslan’a çeşitli bilgilerin verildiği ziyarette, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Akın, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projelere her zaman destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Alp Arslan da bölgenin geleceği adına yapılacak tüm çalışmalarda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Haber / Ahmet KILAVUZ