Seçim çalışmaları başladı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun hükümet kurma görüşmeleri sürerken, AK Parti Tekirdağ Teşkilatı ise şimdiden erken seçim çalıÅ?

GÜNDEM 12.08.2015 16:40:00 0
Seçim çalışmaları başladı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, teşkilat çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şunlara yer verildi: “AK Parti Tekirdağ il ve ilçe teşkilatlarında önümüzdeki hafta sonu seçim varmış gibi yoğun bir çalışma temposu var. Bir taraftan İl Başkanı Ahmet Akçay, diğer taraftan henüz çiçeği burnundaki milletvekilleri Ayşe Doğan ve Mustafa Yel, ayrıca ilçe teşkilatları, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri sıkı şekilde çalışmayı sürdürüyorlar. Tabiri caizse AK Partililer her gün sokaktalar, ya esnaf ziyareti yapıyorlar, ya meslek kuruluşlarına ve odalara gidiyorlar ya da teşkilat toplantısı yapıyorlar. 11 Ağustos 2015 Salı günü AK Parti’nin yoğun günlerinden biriydi, üç ilçede danışma meclisi yapıldı. Çorlu, Malkara, Hayrabolu ilçelerinde yapılan Danışma Meclisi toplantılarında bir araya gelen teşkilat mensupları sohbet ettiler ve son gelişmeleri aralarında müzakere ettiler.

Milletvekili Mustafa Yel, Çorlu Danışma Meclisine katılırken İl Başkanı Ahmet Akçay ile Milletvekili Ayşe Doğan Malkara ve Hayrabolu Danışma Meclislerine katıldılar. İl Başkanı Akçay ve milletvekilleri, toplantılarda konuşmalar yaparak terör olaylarına değindiler ve Çözüm Sürecine dair teşkilat mensuplarından gelen soruları cevaplandırdılar. Teröre karşı hükümetin yürüttüğü mücadelenin öneminin altının çizildiği konuşmalarda sorunun tarihi gelişimi de anlatıldı. AK Parti teşkilatları hem seçim yapılacakmış gibi hem de koalisyon hükümeti kurulacakmış gibi her iki duruma da çalışmalarını yürütüyorlar. “

Marmara Haber