Dikkat!!! Başkan geçiyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonu Hayrabolu, Malkara ve Şarköy ilçelerinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince sürdürülen çalışmaları inceledi.

GÜNDEM 9.08.2015 18:23:00 0
Dikkat!!! Başkan geçiyor

Hayrabolu’da yol yapım çalışmalarını denetlediği sırada ise çalışan personel, işlerini bıraktı ve Albayrak’ı önlerinden geçtiği sırada kazma kürekler ellerinde ayakta yan yana dizilerek karşıladı.

Hafta sonu başkan Albayrak, Hayrabolu ilçe merkezinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Albayrak daha sonra Çerkezmüsellim Mahallesi Karakavak yolu mevkiinde asfaltlama çalışmasının yapımına başlanacak olan güzergahı kontrol etti.

YAĞMUR SUYU HATTINI İNCELEDİ

Hayrabolu’nun ardından Malkara’ya geçen Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u makamında ziyaret etti ve ilçede sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Albayrak ve Yurdakul daha sonra çalışmaları devam eden yağmur suyu hattında incelemeler yaptı.

SON DURAK ŞARKÖY

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ve Malkara ilçelerinin ardından Şarköy’ü ziyaret etti. Albayrak burada büyükşehrin yaptığı çalışmaları inceledi ve görevlilerden bilgi aldı.

Marmara Haber