Bayram yemeği

CHP Çerkezköy İlçe yönetimi, Basından Sansürdün Kaldırılışı'nın 107'nci yıldönümü ve Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle, gazetecilerle bir araya geldi.

GÜNDEM 26.07.2015 15:58:00 0
Bayram yemeği

Bu özel gün nedeniyle CHP İlçe Yönetimi’nin Etbeyi Izgara’da düzenlediği akşam yemeğine, Çerkezköy’de görev gazeteciler ile CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel katıldı.

 

Yemekte Konuşan CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, “Özgür bireyler yetiştiren çağdaş toplumların yolu özgür basından geçer.Demokrasilerde  dördüncü kuvvet olarak gösterilen medyanın en önemli parçası gerçek tarafsız ve objektif yayıncılık yapan basın mensuplarıdır. Düşünce özgürlüğünün önündeki engellerden biri olan basın özgürlüğün önündeki engellerden biri olan basın sansürünün kaldırılışının yıl dönümü vesilesiyle mesleklerinin gerekliliğini yerine getirmek için özveriyle çalışan, doğru haber tarafsızlık ve özel hayata saygı gibi temel prensip konularında duyarlı ve etik davranarak çalışmalarında özen gösteren değerli basın mensuplarımızın bayramını kutluyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN