Yeni imaj

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, kendisine yeni bir imaj yaptı. Daha önce sadece bıyık bırakan ve sürükle sakal tıraşı olduğu gözlenen Yel'in kirli sakal bırakması dikkat çekti.

GÜNDEM 20.07.2015 09:15:00 0
Yeni imaj

Yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan, ancak seçilemeyince Tekirdağ Vali Yardımcılığı görevine geri dönen Mustafa Yel, bu görevinden 7 Haziran seçilerinde milletvekilliği adaylığı için istifa etti. Seçime Tekirdağ’dan birinci sıra aday olan Yel,  parlamentoya girmeye hak kazandı.

YEMİN TÖRENİNDE FENALAŞTI

Yel, TBMM 25’nci dönem milletvekilliği yemin töreni sırasında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ankara’daki özel bir hastanede 2 gün tedavi gören ve taburcu olan Yel, bu günden sonra ise sakal bıraktı.

SADECE BIYIKLIYDI

Daha önce sadece bıyık bırakan ve düzenli sakal tıraşı olan Yel, hastanedeki tedavisinin ardından sakal tıraşı olmayarak kirli sakal bırakması çevresinde merak uyandırdı.

VURAL’DA SAKAL BIRAKMIŞTI

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, geçtiğimiz dönem kirli sakal bırakmış ve nedeni merak konusu olmuştu. Vural, eşi Tuba Vural’ın kanser tedavisi gördüğü süre içinde kişisel bakım yapmaya fırsat bulamadığı için sakal bıraktığı ortaya çıkmıştı.  Tuba Vural, bir süre sonra hayatını kaybetti. Vural, ise henüz sakalını kesmedi. Şimdi Tekirdağlılar, Yel’in sakalı imaj için mi, yoksa başka bir nedeninin olup olmadığını merak ediyor.

Marmara Haber