İhtiyaç sahiplerine kıyafet yardımı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarlığı, vatandaşların kullanmadığı eşyalarını muhtarlık önünde sergiliyor. İhtiyaç sahipleri ise buradan gelip kendilerine uyan kıyafetleri seçebiliyor.

GÜNDEM 16.07.2015 03:22:00 0
İhtiyaç sahiplerine kıyafet yardımı

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, geçen yıl ihtiyaç sahiplerine yönelik Ramazan ayında başlattığı ‘Bayramda sen de gül‘ kampanyası bu yılda sürdürdü. Mahalle giymedikleri kıyafetlerini muhtar Şahin’e teslim etti. Şahin ise bu kıyafetleri muhtarlık önüne sergiledi. Kıyafete ihtiyacı olanlar ise buraya gelip ücretsiz kıyafet alabiliyor.

Kampanyalarına çok sayıda mahalle sakinin destek verdiğini belirten muhtarı Recep Şahin, “Mahallemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bayramda sevindirmek için durumu iyi olan mahalle sakinlerimizin alıp da ya hiç kullanmadıkları ya da çok az denecek kadar kullandıkları giysileri temiz pak olarak muhtarlığımıza getirerek ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Mahalle sakinlerimizin iş birliğiyle geçen yıl başlattığımız ve bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz kampanya ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giysiler vererek yüzlerini güldürüyor ve mahalle sakinleri olarak yalnız olmadıklarını kendilerine gösteriyoruz.”dedi.

YAKLAŞIK BU BAYRAMDA 50 KİŞİYİ GİYDİRECEĞİZ

Muhtar Recep Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bu Ramazan bayramında toplam yetişkin ve çocuk olmak üzere toplamda 50 kişiyi giydireceğiz. İhtiyaç sahibi kişiler kendilerinin ne gibi kıyafet ihtiyacı var ise bizim onlara verdiklerimiz içerisinden kendi bedenlerine uyanları alıyorlar. İhtiyaç sahiplerine çeşitli bay, bayan ve çocuk giysileri dağıtıyoruz. Özellikle bu ramazan bayramı yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle ihtiyaç sahiplerinin bir çoğu da yazlık giysileri tercih ediyor. Her ihtiyaç sahibi kendine uyan giysiyi aldıktan sonra bizler Allah razı olsun diyerek muhtarlığımızdan ayrılmaları bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

Haber/Seyit SÜREN