376 öğrenci mezun oldu

Bin 134 öğrencinin eğitim gördüğü Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu'nda 2014-2015 Akademik yılı sona erdi.

GÜNDEM 24.06.2015 15:20:00 0
376 öğrenci mezun oldu

ÇEMYO tarafından Amfi Tiyatro’da düzenlenen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy 3’ncü Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tankçı Kurmay Yarbay Osman Çetin, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Şefik Kurultay, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, Hayrabolu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr Mustafa Mirik, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Yar.Doç.Dr. Levent Coşkun Tuna, Çorlu Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç.Dr. Tuncay Gümüş, Muratlı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Ömer Öksüz, siyasi parti ve sicil toplum örgütü temsilcileri ile öğrenci ve veliler katıldı.

 

ÇOK MUTLUYUM

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından ÇEMYO’yu birincilikle bitiren Büro Yöneticiliği ve Asistanlığı Programı öğrencisi Yeliz Tamirci, arkadaşlarından ayrıldığı için üzgün, okulu derece ile bitirdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

 

VELİLERE TAVSİYE

 

Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman ise “Bilgi ve teknolojinin ön plana çıktığı günümüzde anne ve babalar olarak çocuklarımıza bırakabileceğimiz en büyük miras iyi bir eğitim fırsatı sunmak ve erdemli birer birey olarak yetişmelerini sağlamak olacaktır. Böylece hem çocuklarımıza hem de onlardan sonra gelecek yeni kuşaklara yaşanabilir, huzur ve sevgi dolu bir ülke bırakabiliriz” dedi. Velilere tavsiyelerde bulunan Şişman, “Çocuklarınıza bugüne kadar maddi ve manevi olarak her türlü desteği verdiniz. Onların sevinçlerini ve üzüntülerini paylaştınız. Her zaman destekçileri oldunuz. Çocuklarınız, bugün üniversiteden mezun oluyor. Bugün aslında sizin de gününüz. Yaşadığınız haklı sevinç ve gururu bizler de paylaşıyoruz. Şimdiye kadar göstermiş olduğunuz sabır ve özveri her türlü takdirin üzerindedir. Haklı gururunuzu ve mutluluğunuzu paylaşıyor, hepinizi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

 

HEDİYELERİNİ ALDILAR

 

Konuşmaların ardından NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu birincisi Yeliz Tamirci’ye hediyesini Çerkezköy 3’ncü Zırhlı Tugay Komutan Vekili Tankçı Kurmay Yarbay Osman Çetin, ikinci olan Büro Yöneticiliği ve Asistanlığı Programı öğrencisi Bekir Kaya’ya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,üçüncü olan Lojistik programı öğrencisi Çağla Akyol’a ise hediyesini Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı verdi.

Hediyelerin verilmesinin ardından mezun olan öğrenciler, mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı. Mezuniyet töreninin bitimi iftar saatine denk gelince Çerkezköy Belediyesi öğrenci ve davetlilere iftar yemeği dağıttı.

Haber / Gökhan TEKER