Polis, hırsızların peşinde

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir telefoncu dükkanına giren 2 şüpheli, içeriden 30 bin lira değerinde malzeme çaldı. Polis, hırsızlık zanlılarını yakalamak için çalışmalarını s

GÜNDEM 23.06.2015 17:35:00 0
Polis, hırsızların peşinde

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü sabaha karşı meydana geldi. İddiaya göre İstanbul’dan kiraladıkları araçla Kapaklı’ya gelen 2 şüpheli, Atatürk Mahallesi’ndeki bir telefoncu dükkanın kapısını levye ve tornavida yardımıyla açarak içeri girdi ve yaklaşık 30 bin Lira değerindeki malzemeleri çalarak kayıplara karıştı.

 

POLİS DETAYLI ARAŞTIRIYOR

 

Olayla ilgili geniş çaplı arama çalışması başlatan Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek önce hırsızlık olayına karışan aracın plakasını, daha sonra da aracın bulunduğu yeri tespit etti. Aracın İstanbul’da olduğunu tespit eden Kapaklı polisi, İstanbul’a giderek olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan Ö.Y. ve K.K. aracı kendilerinin kiraladıklarını fakat hırsızlık olayıyla ilgilerinin olmadığını iddia etti.

 

SERBEST KALDILAR

 

Önceki gece İstanbul’dan Kapaklı’ya getirilen Ö.Y. ve K.K., polisteki ifadesinin savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.Polisin hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ