Lider projesi

AB tarafından desteklenen MovingfromtheMargins of Society(MMS) Projesi kapsamında yapılan dördüncü toplantı Trakya Kalkınma Ajansı merkez binasında gerçekleştirildi.

GÜNDEM 18.06.2015 18:05:00 0
Lider projesi

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortağı olduğu ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın destek verdiği MovingfromtheMargins of Society (MMS) AB projesi 4’ncü Koordinasyon toplantısı Trakya Kalkınma Ajansı merkezinde İngiltere, Danimarka, Almanya, Yunanistan ve Norveç’ten gelen diğer proje ortaklarının katılımı ile yapıldı.

 

HEDEF LİDER GENÇ

 

MMS projesi ile dezavantajlı kesimlerde gelişimin önünü açacak yeni bir liderlik modelinin oluşturulması ve lider gençlerin yetiştirilmesi hedefleniyor. Toplantıda proje ortakları bugüne kadar tamamlamış oldukları faaliyetlerin değerlendirmesini yaptılar ve Kasım 2015 içinde Berlin’de İberika isimli proje ortağı olan kurumun organize edeceği sonuçların sunulacağı toplantıya dair detaylar görüşüldü. Berlin’de gerçekleştirilecek olan toplantıya ilgili kurumların üst düzey yöneticilerinin katılımı sağlanacak ve dezavantajlı kesimlerinin gelişimine yönelik bir model önerisi ortaya konulacak. Proje kapsamında yapılan çalışmalar ile bu modelin nasıl işleyeceğine dair ipuçları sunulacak.