Okul birincilerine bisiklet

Kapaklı İmam-Hatip Ortaokulu, başarıyı teşvik etmek için 2014-2015 eğitim-öğretim yılında birinci olan kız ve erek öğrencilerine bisiklet ve altın hediye etti.

GÜNDEM 16.06.2015 19:06:00 0
Okul birincilerine bisiklet

Eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından Kapaklı İmam-Hatip Ortaokulu başarılı öğrencilerini ödüllendirdi. Okulun kız öğrenci birincisi 5/A sınıfı öğrencisi Gülsena Akdemir ile erkek öğrenci birincisi 6/D sınıfından Erdem Ergül'e bisiklet hediye edildi. Okulun ikinci ve üçüncüleri olan kız ve erkek öğrencilere ise gram altın hediye edildi. 19 şube birincisi öğrenciye ise Mehmet Akif Ersoy'un Safahat adlı eseri verildi.

Okul Müdürü Yavuz Kayaalp, öğrencilerin başarısını arttırmak ve teşvik etmek için okul aile birliğiyle bu hediyeleri öğrencilere vermeyi kararlaştırdıklarını belirterek, “Sınıf birincilerine bisiklet verme geleneğini sürdüreceğiz. Ayrıca önümüzdeki eğitim yılında bütün sınıflarda iki dönem takdir alan bütün öğrencilerimize kaynak bulunması halinde altın vermeyi düşünüyoruz. İnşallah bu hediyeler öğrencilerimizin başarısını arttırmak için teşvik olur. Başarılı olan öğrencilerimizi ve ailelerini kutluyorum dedi. 

Marmara Haber