Kaymakam ve başkandan 176'ncı yıl ziyareti

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Jandarma'nın kuruluşunun 176.'ncı yılı sebebiyle İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

GÜNDEM 15.06.2015 18:09:00 0
Kaymakam ve başkandan 176

Gürbüz ve Mandalı, İl Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kağanoğlu ile sohbet ettiler ve günlerini kutladılar.

 

14 Haziran 1839 yılında kurulan Jandarma Teşkilatı’nın toplumun huzuru, güvenliği, mutluluğu için mesai saati gözetmeden 176 yıldır başarıyla hizmet ettiğini belirten İrfan Mandalı, " Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrılmaz bir parçası olan ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümünü gururla kutlamanın onur, mutluluk ve heyecanı içindeyiz. Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olmayı başaran Türkiye Cumhuriyeti Jandarması, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında, ülkemizin her noktasında, her türlü olumsuz şartlarda halkımızın hizmetinde olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir" dedi.

 

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler de destek ve katkılarından dolayı Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. Toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz da katıldı. 

Marmara Haber