Yel: Kapaklı'nın sorunlarını biliyoruz

AK Parti'nin çiçeği burnunda milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, genel seçimlerde yaptıkları çalışmalarla partilerini Kapaklı'da birinci yapan teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Ziyare

GÜNDEM 11.06.2015 18:03:00 0
Yel: Kapaklı

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan Kapaklı İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Seçimlerde 6’ncı sıradan milletvekili adayı olan Ahmet Üzgün de vekillere eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “7 Haziran’da halkımız sandığa gidip seçimini yaptı ve Ak Parti’yi yüzde 40,7 ile 1’inci parti yaptı. Gönül isterdi ki 276 vekille yine iktidar olalım. Fakat olmadı. Bize düşen halkın iradesine saygı duymak ve eksiklerimizi tespit edip gidermektir” dedi.  

BÖYLE BİR İRADEDEN BU VATANA FAYDA GELMEZ

Bu zamana kadar Türkiye’nin koalisyon hükümetlerden bir fayda görmediğini söyleyen Bezgin, “Tek başına iktidar olmayan bir ülkede yaşanacak sancıları daha ilk günden hissetmeye başladık. Biz tek başına iktidar olamamanın üzüntüsünü yaşarken, diğerlerinin yaptıkları küçük hesapları hepimiz görüyoruz. Böyle bir iradeden bu vatana fayda gelmez. Bunlar, silahlı örgüt savunucusu bir partiyi meclise sokmayı göze alacak kadar vicdansız bir zihniyetin sonucudur” diye konuştu.

KAPAKLI'DA BİRİNCİ OLDUK

Konuşmasında kapaklı halkına da teşekkür eden Salih Bezgin, “Bizlere güvenen Kapaklı halkı, yüzde 40 oy oranıyla partimizi Kapaklı’da birinci parti yaptılar. Kapaklı bununla da yetinmedi. Genel oy dağılımında da Tekirdağ ilçeleri arasında 1’inci oldu” dedi ve AK Parti’ye oy veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.  

İRADE NE DEDİYSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın tüm birimlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ahmet Üzgün ise “Sizler seçimlerde çok çaba gösterdiniz. Bu sayede partimiz Kapaklı’da birinci oldu. Hakkınızı helal edin. Seçim sonuçları bizleri biraz üzse de partimiz 1’inci oldu. Biz hayırlısının olacağına inanıyoruz. Biz asla küsmedik. İrade ne dediyse başımızın üstünde yeri var” ifadelerini kullandı.

BUNDAN SONRA DA SİZLERLE BİRLİKTE OLACAĞIZ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da “Sizlerin üstün performansı sayesinde AK Parti Kapaklı’da birinci parti oldu. Her ne kadar tek başımıza iktidar olamasak da Türkiye genelinde de birinci parti olduk. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizlerle birlikte olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

AK PARTİ BAYRAĞINI GÖNDERE ÇIKARDINIZ

“Kapaklı bizim medarı iftarımız olan bir ilçedir” diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise, "AK Parti bayrağını birinci olarak göndere çıkardınız. Bunun için tüm parti kademesindeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. AK Parti’nin tek başına iktidar olamaması nedeni ile ülkenin bir belirsizlik sürecine girdiğini kaydeden Yel, “İnşallah en kısa sürede bu belirsizlik süreci netleşecektir. Bizi daima ileri götürecek bir hükümet oluşturulmasını temenni ediyoruz” açıklamalarında bulundu.  

KAPAKLI’YA EN AZ 200 YATAKLI BİR HASTANE YAPILMALI

Tekirdağ Milletvekilleri olarak Kapaklı’nın sorunlarını bildiklerini dile getiren Mustafa Yel, “Hükümet Konağı sorununuz var. Hastane talebiniz var. Okul talebiniz var. Hepsinin bilincindeyiz. İlk işimiz Hükümet Konağı sorununuzu çözmek olacak. Bununla birlikte Kapaklı’ya en az 200 yataklı bir hastane yapılması gerektiğine inanıyorum. Yanı başınızdaki Çerkezköy’de yeni bir hastane yapılıyor olabilir fakat nüfusun hızlı bir şekilde artığını göz önüne aldığınızda Kapaklı’ya da en kısa zamanda yeni bir hastane kazandırılması gerektiği gerçeğini görmeliyiz. Nüfus hızla artıyor. Dolayısıyla öğrenci sayısı da artıyor. Biz her ne kadar son yıllarda çok sayıda okul yaptıysak da yeterli olmuyor. Okul sayısının artırılması gerekiyor. Yıllardır hukuki nedenlerle tamamlanamayan bir Kapaklı-Saray yolu var. Bu yol için yeniden ihaleye çıkılacak. Yolumuzun en kısa zamanda tamamlanması için konunun takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

DIŞ MİHRAKLAR TÜRKİYE’Yİ TÖKEZLETMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR

Basın mensuplarının “AK Parti neden tek başına iktidar olamadı?” sorusunu yanıtlayan Mustafa Yel, “Türkiye, tüm dünya ülkelerinin topraklarında gözü olduğu bir coğrafyadır. Bu zamana kadar bu coğrafyada birçok medeniyet kuruldu. Hal böyle olunca kendi kaderimizi belirlememizi engellemeye çalıştılar. Dış mihraklar Türkiye’yi tökezletmek için ellerinden geleni yapıyor. Bunun için de AK Parti’nin tek başına iktidar olmasını engellemeye çalıştılar. Türkiye’de iki milliyetçi akım var. Nasıl ki daha önce Suriye, Mısır ve ırak’ı karıştırdılarsa aynısını Türkiye’de yapmak istediler. Ülkemizde milyonlarca gencimiz ilk defa oy kullandı. Dış mihrakların kışkırtmalarından etkilenen ve koalisyon hükümetler dönemini bilmeyen bu gençlerimizin çoğu AK Parti’ye oy vermedi” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ