Şampiyonlara altın jesti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 11-13 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlenen III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları ile Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından 27-29 Mayıs 2015 tarihlerinde düz

GÜNDEM 11.06.2015 17:52:00 0
Şampiyonlara altın jesti

Şampiyonlar, Çerkezköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen törenle tam altın ile ödüllendirdi. Ödül törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, okul müdürleri, antrenörler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Özel sporcuları tebrik eden Kaymakam Metin Kubilay, “Yarışmalarda dereceye girmek kadar katılmak da önemlidir. Okulumuzu ve ilçemizi temsil ederek güzel başarılara imza attınız. Sizler bizim guru kaynağımızsınız. Sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Sizleri, okulunuzu ve ailenizi tebrik eder, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İŞTE O ŞAMPİYONLAR

III. Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunlarında Dereceye Giren Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencisi Ediz Karamanlılar 100m Koşu 1.si, Çerkezköy Tepe Ortaokulu öğrencisi Bora Bozkurt da Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Jimnastik Şampiyonası’nda Türkiye 1.si oldu.

Marmara Haber