ÇEMYO'nun yeni müdürü Şişman

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü'ne, Doç.Dr. Can Burak Şişman atandı.

GÜNDEM 9.06.2015 18:40:00 0
ÇEMYO

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu’nda dün devir-teslim töreni düzenlendi. Bir süredir Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Doç. Dr. Tuncay Gümüş, görevi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Yapılar Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Can Burak Şişman’a devretti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun bugünlere gelmesinde emeği olan bütün idarecilerine teşekkür eden Doç.Dr. Tuncay Gümüş, “Bu görevi, alnının akıyla yerine getireceğine yürekten inandığım Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz’un yeni müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman hocamıza başarılar diliyorum” dedi,

 

YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

 

Görevi devralan Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Şişman, Çerkezköy’ün başta sanayisi olmak üzere, güçlü yerel dinamiklere sahip olduğunu belirterek, “Çerkezköy’ümüzün bu güzel kazanımlarına artı değer katmak için, yorulmadan çalışacağız.”dedi.

 

PROJESİ İLGİ GÖRMÜŞTÜ

 

Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Tarımsal Yapılar Anabilim Dalı Öğretim Üyeliği’nin yanı sıra Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcılığı  ve Üniversite’nin ÖSYM Koordinatörlüğü görevlerini de yürüten, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman, ekibiyle birlikte geçtiğimiz yıl ‘Isı ve ses yalıtımı yüksek organik beton’ projesiyle Türk ve Dünya basınında yer bulmuştu.

 

ÇEMYO’DA NELER OLMUŞTU

 

Çerkezköy Meslek Yüksekokulu (eski) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş ile yardımcısı Öğretim Görevlisi Barbaros Arif Özcan kavga etmiş, ardından Buluş görevinden istifa etmişti. NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ise Özcan’ı görevden almış, boşalan ÇEMYO Müdürlüğü’ne ise vekaleten Doç. Dr. Tuncay Gümüş atanmıştı.

Marmara Haber