Kiraz festivali için bir araya geldiler

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa'da faaliyet gösteren esnaf ve meslek odaları başkanları'nın ardından Süleymanpaşa'daki kulüp ve dernek başkanları ile kah

GÜNDEM 7.06.2015 22:06:00 0
Kiraz festivali için bir araya geldiler

Eşkinat, katılımcılara yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Katılımın ve programların her yıl daha da arttığı ve bu yıl 51'ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Kiraz Festivali için çalışmalarımız başladı. Bu toplantının amacı festival programı hakkında tam bilgi sahibi olmanızı sağlamak ve sivil toplum kuruluşlarının da dahil olduğu coşku dolu bir festival geçirmek. Festivalimizin kentimize katkısı büyük,  bizler de bu kente ne kadar katkı sunabiliriz, güzellikleri ne kadar ortaya çıkartabiliriz diye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 51'nci kez düzenlenecek festivalin giderek gelişmesinden dolayı mutluluk duymaktayız. Kiraz festivalimiz karnaval havasında geçecek, bu festivale katkısı olacak tüm sivil toplum kuruluşlarına şimdiden teşekkür ediyorum.” 

Başkan Eşkinat’ın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral program hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunurken Süleymanpaşa’daki Kulüp ve Derneklerin de festivaldeki yerlerini alacağı öğrenildi.

Marmara Haber