Öğrencilerden Şiir Gecesi

Kapaklı Belediyesi Ortaoklu'nun "Anlamlı Çevre, Etkili Eğitim Ortamı" sloganı ile başlattığı 2014-2015 eğitim öğretim dönemi yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Şiir

GÜNDEM 4.06.2015 18:08:00 0
Öğrencilerden Şiir Gecesi

EĞİTİM KOLLEKTİF RUH İŞİDİR

Programa, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın eşleri ile birlikte katıldı. Programa okul müdürleri, STK temsilcileri ve veliler de büyük ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Suat Yüksel, “Kapaklı Belediyesi Ortaokulu idareci ve öğretmenleri olarak hayata gülümseyen, mesleğini benimseyen, görevini önemseyen eğitim kadrosuyla,sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle,öğrencilerimizi yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştırmak azim ve gayretiyle çaba sarf etmekteyiz. Eğitim kolektif ruh işidir. Birlikte yürüme sanatıdır. Çaba ve emek sarf etmeyi gerektirir” dedi.

BİRÇOK ETKİNLİK DÜZENLEDİK

Yüksel, “Kolektif çalışmanın en güzel örneğini sergileyen öğretmenlerimizin gayretleri ve emekleriyle engellilerimize ‘Yılda Bir gün Değil Her gün Yanınızdayız’ dedik ve ‘Kır zincirlerini’ adlı etkinliğimizi yaptık. Öğrencilerimizi, çevre kirliliğine karşı bilinçlendirmek ve duyarlılık oluşturmak için ‘Geleceğini Geri Dönüştür’ projemizi hayata geçirdik. Okulumuzda TÜBİTAK tarafından desteklenen Bilim Fuarı’nın 2.’sini gerçekleştirdik. Lösemili Çocuklar Haftası’nda ‘Lösemiye Karşı Kardeşçe’ etkinliği yaptık. Öğrencilerimizde okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla 4 okulun katılımıyla düzenlenen ‘1 dakika Okuyoruz’ etkinliğine katıldık. Öğrencilerimizi sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek amacıyla ‘Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gelecek’ etkinliği yaptık. Eğitimli yarınlar için ‘Nitelikli Eğitim Ortamı’ mücadelemizde bir yılın tamamını dolu dolu değerlendiren, üstün gayret ve emek sarf eden öğretmenlerimi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Yüksel’in konuşmasının ardından okula emeği geçenlere teşekkür plaketleri verildi. Programda öğrencilerin seslendirdiği şarkılar ve okudukları birbirinden güzel şiirler katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Haber / Ahmet KARDEŞ