Efsaneler Çerkezköy'de

Galatasaray'ın emektar futbolcularından İlyas Kahraman, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Ambardere Mevkii'nde yaptırdığı halı sahanın açılışına deyim yerindeyse yıldız yağdÄ?

GÜNDEM 2.06.2015 18:36:00 0
Efsaneler Çerkezköy

İlyas Kahraman’ın yaptırdğı halı sahanın açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda Galatasaray taraftarı katıldı. Emektar futbolcunun yakın dostları Uğur Tüteneker, İsmail Demiriz, Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Bekir Gür, Murat Erdoğan, Cihat Arslan, Hasan Özer, Burhan Saatcioğlu, Papen Mustafa, Mert Korkmaz ve Bülent Ertuğrul da bu önemli günde arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

KURDELEYİ MİLLİLERLE BİRLİKTE KESTİ

Halı sahanın açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve A milli takımın eski futbolcuları birlikte kesti. 1988’de Galatasaray alt yapısında başlayan futbol yaşamına 1994-1997 yıllarında profesyonel olarak Galatasaray A takımında devam eden Kahraman, “Aktif futbol hayatım bittikten sonra ülke futboluna bu tür güzel spor tesisleri inşa ederek hizmet etmeye çalışıyorum” dedi.

GENÇLERİMİZİ TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Halı sahalarda insanların spor yapmasını sağlamak istediklerini belirten İlyas Kahraman, “Futbol okullarından yetişecek başarılı çocukları Türk futboluna kazandırmak istiyorum. Büyükçekmece Mimar Oba’da bulunan halı saha ve futbol okullarının yanı sıra Çerkezköy’de yine halı sahalar ve futbol okulları olarak Çerkezköy halkına yeni bir tesis hizmete sunduğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu.

GÖSTERİ MAÇINA ÇIKTILAR

Açılış için Çerkezköy’e gelen yıldız isimlere Galatasaray taraftarları yoğun ilgi gösterdi. Futbolcular ile fotoğraf çektiren taraftarlar, formalarını da imzalattılar. Açılış ünlü futbolcular ve Başkan Vahap Akay’ın forma giydiği gösteri maçı ile devam etti. Vahap Akay, Kırmızı Takım'da 10 numaralı forma ile sahaya çıktı. Beyaz takımda Uğur Tütüneker, Papen Mustafa, Hasan Özer, İlyas Kahraman ve Burhan Saatçioğlu; Kırızı takımda da Vahap Akay, Arif Erdem, Bülent Ertuğrul, Mert Korkmaz, Erçağ Evirgen ve İsmail Demiriz yer aldı.

Haber / Ahmet KARDEŞ