BAŞKANLAR PARKTA SPOR YAPTILAR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İstasyon Mahallesi'nde yapımına devam eden parkı ziyaret etti. Mahalle halkıyla sohbet eden Gürkan, vatandaşların parkla ilgili düşüncelerini öğrendi.

GÜNDEM 29.05.2015 17:16:00 0
BAŞKANLAR PARKTA SPOR YAPTILAR

Ziyarete katılan yardımcıları ise spor aletlerine binerek kısa süre spor yaptı.

 

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesi’ne yapılan çocuk parkını, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ziyaret etti. Mahalle halkına parkla ilgili isteklerini de soran Başkan, oyun oynamak için parka gelen çocuklarla da bir süre sohbet etti. Gürkan, “Yeşil alanlar, parklar geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çok önemli. Bunun için Edirne’de daha çok yeşil alan, daha çok çocuk parkı yapacağız. Bugün de İstasyon Mahallemizdeki park alanımızı görmeye geldik. Çalışmalarımız hızla devam ediyor.” dedi.

 

BAŞKAN YARDIMCILARI SPOR YAPTI

 

İstasyon Mahallesi’ne park yapılması konusunda Edirne Belediyesi olarak bir süre önce söz verdiklerini dile getiren Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, “Oyun parkımızda ki eksiklikleri görmek için geldik. Bu eksikler de tamamlandığında parkı hizmete açacağız.” dedi.

 

Başkan Gürkan’ın her mahallede bir park projesinin olduğunu hatırlatan Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ise, “Park olmayan mahallelere de hep beraber parkımızı yapacağız. Çocuklarımıza oyun alanları yaratmalıyız. Çünkü en iyi öğrenme şekli oyunla olan öğrenme şeklidir. Çocuklarımız oynadıkça mutlu olacaklar. Bizde onlarla birlikte oynayacağız” dedi.

 

Sağlık için spor yapılması gerektiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır ise, “Bu çocuklarla buluşmamız bunun içindir. Bilindiği gibi sağlık bakanlığımızda, belediyemiz de bu anlamda gerçekten yararlı çalışmalar yapıyor. Biz de belediye olarak buna devam etmeye azimliyiz, kararlıyız. Sağlık için park diyoruz.” şeklinde konuştu. Ardından spor aletlerine binen başkan yardımcıları birlikte kısa süre spor yaptı.

Marmara Haber